MECLİSTEN TELEFERİK POZU

ALANYA Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, dün Alanya Belediye Meclisi’nin bazı üyeleriyle birlikte kent içerisinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Alper KUTAY
Sabah saat 10.30’da başlayıp saat 15.00’e dek süren inceleme gezisinde Alanya’nın arka mahalleleri olarak adlandırılan bölgelerde başlayan kaldırım çalışmalarının yanı sıra Engelsiz Kent Alanya Merkezi, Alanya Arıtma Tesisi, Kuzey Alanya ve Teleferik Projesi’nin yapılacağı alanlar ziyaret edildi.
MECLİSİN TAMAMI KATILMADI
Geziye AK Parti’den Hüseyin Girenes, Ali Sinanoğlu, Erol Fazlıoğlu, Samet Uğurlu ve Serhat Kayış, MHP’den Cemal Palamutçu ve İbrahim Görüş, CHP’den Serdar Noyan ve Fevzi Alaaddinoğlu, Bağımsız üyelerden Füsun Dizdaroğlu Kısaarslan, Alper Birer, Tevfik Darı, Mustafa Küçüker, Başkan Yardımcısı Kemal Dere ve Kemal Babaoğlu katıldı. Başkan Sipahioğlu, Alanya Arıtma Tesisi’ni incelemesi sırasında tesise yapılan ek binalarla 350 bin nüfusa hitap edebilecek kapasitede bir yatırıma imza attıklarını söyledi.
GÖZLER 7 ŞUBAT’A ÇEVRİLDİ
Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, tesiste görevli Makine Mühendisi Ümit Demirel ile Tesis Müdürü Hakan Çalış’a da teşekkür etti. Sipahioğlu başkanlığındaki heyet daha sonra Damlataş’tan başlayacak olan Teleferik Projesi’nin bitiminin yer alacağı Kale bölgesinde inceleme yaptı. Burada meclis üyelerine bilgi veren Başkan Sipahioğlu, 7 Şubat Salı günü yapılacak Belediye Meclisi toplantısından ‘olur’ kararı çıkması halinde çalışmalara hemen başlayacaklarını ve projeyi 2012 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarını kaydetti.
MECLİSE ERKEN TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra, Kızıl Kule’nin arka kısmında yapımı süren ve Alanya Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum Müstakbel Dim ve ailesine ait olan istimlak edilmiş tarihi evde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sipahioğlu ve meclis üyeleri, son olarak Belediye Kültür Müdürlüğü binasında yemek molası verdiler. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Başkan Sipahioğlu, “Bugünkü amacımız, Alanya’nın yönetiminde söz sahibi olan, halkın verdiği oylarla bu yetkiyi alan meclis üyelerimize şehrin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde göstermekti. Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 Çeşmesi meclis üyelerinden tam not aldı.

#

20 Oca 2012 - 00:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber