LegoMim'e görkemli açılış

İç Mimar Gökhan Sipahioğlu ile Murat Gülten ortaklığında kurulan LegoMim’in açılış töreninde adeta izdiham yaşandı

ALANYAsiyasetinin genç kuşak başarılı isimlerinden, Alanya Belediye Meclisi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mensubu, İç Mimar ve Çevre Tasarımcı Gökhan Sipahioğlu ile meslektaşı Murat Gülten ortaklığında kurulan LegoMim’in açılış töreni dün akşam saat 16.00’da yapıldı. Açılışa, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, eski Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) başkanı Mehmet Şahin, AKP, CHP ve MHP ilçe başkanları, Alanya Belediye Meclisi üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışın sunuculuğunu ise nüktedan kişiliği ile tanınan emekli eğitimci, yazar ve tarih araştırmacısı Haşim Yetkin yaptı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Gökhan Sipahioğlu’nun, “Allah bize haramsız ve yalansız kazançlar nasip etsin” sözleri ise uzun süre alkışlandı.

09 Eki 2014 - 17:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber