'Kürt kökenlilerle sorunumuz yoktur'

MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, bir mesaj yayınlayarak Alanya'yı ve gençleri sağduyulu olmaya davet etti

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yaşanan terör olaylarına gösterilen tepkiler yurdumuzun çeşitli yerlerinde öfkeye dönüşerek maalesef amacını aşan eylemler zinciri haline gelmiştir. Hatırlarsak, Ortadoğu’da yaşanan olaylar da bu şekilde başlamış ve sonucu maalesef Irak, Suriye, Lübnan, Libya ve Mısır’da yaşananlar gibi felakete dönüşmüştür. Şimdi de benzer olaylar yurdumuzun birçok yerinde cereyan etmektedir. Bazı HDP’li belediye başkanları ve parti mensupları 'Özerklik istiyoruz' diye beyanatlar vermekte ve yaşanan olayları körüklemek istemektedir.

'KÜRTLER DE KARDEŞİMİZDİR'

MHP İlçe Teşkilatı olarak üzerine basarak belirtmek isteriz ki, bizim, yurdumuzun çeşitli yerlerinden gelip etnik kökeni ne olursa olsun, vatan, millet, bayrak sevgisiyle ortak paydada birleşen, ekmeğinin derdinde olan hiçbir kardeşimizle problemimiz ve sorunumuz yoktur. Bizim, eli kanlı terör örgütü PKK ile sorunumuz vardır. Alanya’da yaşayan ve alnının teriyle para kazanan herkese saygı duyuyor, teşkilat olarak herkesi kucaklıyoruz. Partimizin ismini provokatif olaylarda kullanan kişi ve kurumlarla hiçbir ilgimiz yoktur, olmayacaktır da. Öncelikle gençlerimizden ve vatandaşlarımızdan sağduyulu olmalarını istiyor, bir marka olan Alanya’mıza leke sürmemek adına özellikle provokasyon yapmak isteyenlere karşı herkesi sakin ve aklıselim olmaya davet ediyoruz."

11 Eyl 2015 - 21:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber