Köy yolları bakıma giriyor

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Sünbül, geçtiğimiz hafta yapılan köy gezilerini değerlendirdi. 6 köye Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve beraberindeki heyet ile gittiklerini belirten Sünbül, “Köy muhtarları ile bir araya gelerek mevcut sorunları ve çözüm yollarının belirlenmesi için fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Soğukpınar, Güney, Gözübüyük, Yenice, Burçaklı ve Gümüşgöze köylerinde köy halkı ve köy muhtarları ile Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan önderliğinde bir araya gelip sorunların dinlendiğini dile getiren Sünbül, “2009 yılı sonu ve 2010 yılı başlarında aşırı yağışlar sonucunda birçok köy yolu tahrip oldu. Bu yolların bakım ve onarımları devam ediyor. Asfaltlanacak köy yollarının alt yapısının hazırlanması ile ilgili İl Özel İdaresi yetkilileri çalışmalara başladı” şeklinde konuştu.

#

21 May 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber