'Korsan taksiciler bu yıl olmayacak'

ALANYA Belediyesi ile Şoförler Odası el ele vererek 2010 turizm sezonu öncesi taksi duraklarının yeni yerlerini belirlemeye başladı.

Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya’nın talebi üzerine harekete geçen Alanya Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü’ne talimat vererek yeni taksi duraklarının ve taksici esnafının özellikle İskele bölgesinde nerelerde duracağını belirleme çalışmalarına başladı. Dün Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksel ile birlikte Alanya’nın muhtelif bölgelerinde keşif yapan zabıta memurları, İskele bölgesine ağırlık verdi. Edinilen bilgilere göre yaz mevsiminde turist sirkülasyonu yüksek olan İskele’de vergisini ödeyen taksicilere daha çok yer verilecek, böylece bölgede korsan taksici olarak çalışan kişilere de geçit verilmeyecek.

#

21 Nis 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber