‘Köprü yıkılırsa bunun sorumlu kimler olacak’

SAADET Partisi (SP) İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Alanya siyasetinde günlerdir Demirtaş Yenidamlar Köprüsü’nün durumunun konuşulup tartışıldığını hatırlatarak, “Beldenin CHP’li belediye başkanı topu AK Parti’ye atıyor. AK Parti ise topu belediye başkanına atıyor.

Bu şekilde zaman geçip gidiyor. Köprünün oluşturduğu tehlike ise hala giderilmiş değil. İnşallah bu tartışmalar esnasında üzerinden araç geçerken köprü yıkılıp istenmeyen bir facia olmaz. İşin ilginç yanı, yıkılma tehlikesi olan köprüye kimin sahip çıkacağı belli değil. Arada olan, Demirtaş beldemizde yaşayan vatandaşlarımıza oluyor. Köylerine ve evlerine bu köprüyü kullanarak gidip gelen Demirtaş halkı büyük tedirginlik ve endişe yaşıyor” dedi. ‘SAADET İKTİDARINDA YAPACAĞIZ’ CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Aras’ın “Bu köprüyü yaptıracak mali gücüm yok” dedikten sonra halkı toplayıp açıklama yaptığını, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney’in de cevaben ‘Şov yapma’ yanıtını verdiğini belirten Aktaş, “Bunun üzerine Sayın Aras, ‘Ben Hüseyin Güney’in seviyesine inmem’ diye karşılık veriyor. Bu polemik böyle anlamsız bir şekilde sürüp giderken, ömrünü tamamlamak üzere olan Yenidamlar Köprüsü’nün yıkılma riski hala devam ediyor. Sahip çıkan yok. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Demirtaş halkı Demirtaş Belediyesi’ni Saadet Partisi’ne ve Milli Görüş’e teslim etsin, Saadet Partisi mensubu bir belediye başkanı bu köprüyü iktidara ihtiyaç duymadan kendisi yapar. Bundan asla şüpheniz olmasın” diye konuştu.

#

27 Nis 2012 - 00:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber