Koçak: Gazipaşa işinde büyük bir çapanoğlu var

ALANYA Belediye Meclisi’nin eski üyesi Murat Koçak, Alanya’nın bir seçim arifesinde daha kozlarını paylaşmaya hazırlandığını belirterek, “Bana göre Alanya'nın birinci önceliği Gazipaşa Havaalanı’dır.

Alper KUTAY
 Artık bıçak kemiktedir ve milletin ekmeğini büyütmesi için havaalanı birinci mesele olmalıdır” dedi. Gazipaşa Havaalanı pistinin 2.200 metreye uzamış olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Koçak, “Ama bazı sağır kulaklar bizi duymak istemiyor. Madem burası güvenlikli bir iniş için risk taşıyor, o halde neden pistin uzamasına izin veriyorsunuz. İnişte risk var tantanası ve fısıltısı uluslararası medyaya taşınırsa buraya hangi acente uçağını indirmek ister” diye sordu. GAZİPAŞA HAVAALANI İŞİNDE BAZI GİZLİ SAKLI TAAHHÜTLER VAR Alanya veya Gazipaşa'da tamamen uzmanlardan oluşan bir seminer ve brifing istediklerini dile getiren Koçak, “Bu brifinge uluslararası uçuş gerçekleştiren firmalar ve yöneticiler davet edilmelidir. AKP’den, ‘Bu havaalanı iniş için çok yüksek risk taşıyor. Bu riski biz alamayız. Yatırım yanlıştır. Siyasi baskı ile bu kadar yapabildik’ demelerini bekliyoruz. Eğer bu açıklamayı yaparlarsa onları başımızın üzerinde gezdirelim. Çünkü benim sağlığımı düşünen bir siyasetçi ya da bürokrata ancak minnet duyarım” dedi. Koçak, bu havaalanına iniş ve kalkışta bir sorun olmadığını ancak devletin gizli saklı bazı taahhütleri nedeniyle, devletin ali menfaatleri gereği uluslararası trafiğe açılışının 5 sene daha erteleneceğine inandığını kaydetti. TUNUS'TAKİ BİNALİ GİTTİ, ALLAH BİZİM BİNALİ'Yİ DE GÖNDERSİN! Gazipaşa Havaalanı’na iniş yapan pilot arkadaşlarından bazı bilgiler aldığını söyleyen Murat Koçak, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: Bu işin altında çok çapanoğlu var ve er geç ortaya çıkacak. Hatta bana göre Borajet firması bile seferleri sadece ekonomik nedenlerle bırakmıyor. Orada çalışan pilot arkadaşlarım var, biz de konuşuyoruz ve az çok biliyoruz ne olup bittiğini. Bu işin adisyonu korkunç. Müthiş bir para var ortada. Hiç değilse yurtdışı uçuşların gerçekleşmesi ile ne kadar bir paranın yer değiştireceğini biri bize açıklasın. İçimden geçeni bir daha söyleyeyim. Tunus'taki Binali gitti. Allah bizi bizim Binali’ye yetiştirsin.”

#

28 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber