'Kırat'ı şahlandıracağız'

DP İlçe Başkanı Bilal Gündoğan, "Yeni il yönetimi göreve başladı. Bu dönem Kırat'ı şahlandıracağız" dedi

Haber: Alper KUTAY
KISA
bir süre önce Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanlığı görevine atanan Hasan Ali Kartal, birlikte çalışacağı yönetimi oluşturdu. Listenin, DP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat İşleri Başkanı Mehmet Ali Yavuz tarafından da onaylandığını söyleyen DP Alanya İlçe Başkanı Bilal Gündoğan, görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağını dile getirdi. DP'ye bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür eden Gündoğan, "Artık önümüzde yeni bir dönem var. Demokrat Parti, unutulmayacak ve ebediyen yaşayacak bir partidir. Kökleri derin olan Demokrat Parti, Türkiye’ye çok büyük hizmetler vermiştir. Hizmetleri halen devam etmektedir. Demokrat Parti ulu bir çınardır" ifadelerini kullandı.
İŞTE YENİ DP İL YÖNETİMİ
Kırat’ı yeniden şahlandıracaklarını da söyleyen Gündoğan, "Önümüzdeki dönemlerde bambaşka bir Demokrat Parti göreceksiniz. Bu parti bizim babamızın partisi değil, ata yadigarıdır. O nedenle DP'ye adeta gözümüz gibi sahip çıkmamız ve davasını omuzlamamız gerekir. Birlik ve beraberlik içinde yeni bir döneme başlayacağız" diye konuştu. Öte yandan DP İl Başkanı Hasan Ali Kartal başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: "Mustafa Tak, Mehmet Ali Demirdağ, Safiye Karagüzel, Ali Mutaf, Baran Sevcan Gönüllü, Adnan Savurdan, Mustafa Özmen, Celal Kolak, Mehmet Üstünkaya, Cihan Aydoğan, Gökhan Toraman, Mehmet Ünver, Soner Özdemir, Kadir Ören, Memiş Elciler, Tolga Uysal, Mehmet Çamur, Kadir Sarı, Adem Açıkalınlı, Mustafa Kıldıran, Habib Aras, Raşit Aker, Hakan Deniz, Yusuf Kayhan, Özgür Morkan, Ali Özkan Özkardeş, Bahri Volkan Aksoy ve Hayrettin Karakuş."

25 May 2016 - 13:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber