Karayalçın 'Hayır' için geldi

Karayalçın, Sosyal Demokrasi Derneği Alanya Temsilciliği ile Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi'nin (ADD) ortaklaşa düzenlediği "Alanya yeni anayasayı konuşuyor" başlıklı konferansta konuştu

Haber: Alper KUTAY

BAŞBAKAN eski yardımcılarından, dışişleri eski bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Murat Karayalçın, Sosyal Demokrasi Derneği Alanya Temsilciliği'nin davetlisi olarak Alanya'ya geldi. Sosyal Demokrasi Derneği Alanya Temsilciliği ile Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi'nin (ADD) Alanya Kültür Merkezi'nde ortaklaşa düzenlediği "Alanya yeni anayasayı konuşuyor" başlıklı konferansta konuşmacı olan Karayalçın, 16 Nisan Anayasa Referandumu'nda neden "Hayır" oyu verilmesi gerektiğini kendi penceresinden anlattı. Siyasi partilerin, demokratik kitle örgütlerinin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı konferans büyük ilgi gördü. Konferans bitiminde etkinliği düzenleyenlerin de katıldığı bir yemekte ülke ve Alanya gündemini değerlendiren Karayalçın, kendisini Alanyalılarla buluşturan ekibe teşekkür etti.

26 Mar 2017 - 17:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber