‘İstifa etmiyorum’

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar’ın bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

“AKP her olayda ‘En iyi savunma hücumdur’ taktiğini uyguluyor. AKP’nin çekirdek kadrosu ile etrafındaki orta sağ seçmen arasındaki büyük çelişki bir yana bırakılıp, Cumhuriyet Halk Partisi içindeki tartışmalar abartılarak, hayali senaryolar üretiliyor” diyen Acar, açıklamasına şöyle devam etti: “Bunlar daha önce Bülent Arınç’a yönelik suikast gibi uydurma, gerçek dışı ve uçuk yutturmacalardır.
‘ATATÜRK DÜŞMANLARI VAR’
Esas gerçek; son yapılan anketlere göre yüzde 82’si Mustafa Kemal Atatürk’e ve ilkelerine inanan seçmen tabanı karşısında 3 temel özelliğiyle AKP’nin çekirdek kadrosunun: 1- Sonuna kadar Mustafa Kemal Atatürk düşmanı, 2- Sonuna kadar laiklik düşmanı, 3- Sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanı olmalarıdır. Bu teşhisi koyan ve bunu halka anlatmaya başlayan CHP’li bütün milletvekillerini kendi tabanlarından tecrit etmeye yönelik haberler kasıtlıdır.
CHP’de 39 yıl çalıştıktan sonra milletvekili oldum.
‘SİYASETE HİZMET EDİYORUM’
Antalya’da 4 yıl il başkanlığı, 4 yıla yakın CHP belediye meclis üyeliği, 2 yıl belediye başkanvekilliği, 15 yıl yerel ve genel seçimlerde il seçim komitesi başkanlığı yaptım. CHP’nin temel ilkelerine inanan, Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün fikirlerini benimseyen, kurmuş olduğu ulus devlete sonuna kadar sahip çıkan bir insan olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapmanın, Türk Ulusu için insanca ve onurlu olarak yaşamanın şartı olduğuna inanıyorum. Siyaseti, ulusumuzun çıkarı için yapıyoruz. Bu nedenle TBMM’deyiz. CHP’den hiçbir yere gitmem söz konusu değildir. Saygılarımla.”

#

29 Oca 2013 - 00:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber