İşte yeni dönem Alanya Ülkü Ocakları

Alanya Ülkü Ocakları yönetimi Antalya'dan onay alıp mesaiye resmen başladı

Haber : Alper KUTAY
ALANYA
Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun yönetimi Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından onaylandı. Yönetimde 4 avukat, 1 matematik öğretmeni, Üniversite Konsey Başkanı ve çok sayıda esnaf da yer aldı. 
İŞTE YENİ YÖNETİM
Başkan Abil Gündoğdu, 2. Başkan İhsan Kılıç, Özel Kalem Ahmet Sünbül, Teşkilatlandırma Masası Mustafa Toklu, Sosyal Faaliyet Birimi Çağdaş Caymaz, Üniversite Başkanı Yasin Coşkun, Orta Öğretim Masa Başkanı Hüseyin Şanlı, Eğitim Masası Aydın Uysal, Dergi Birimi Alparslan Bahtlı, Basın Medya Birimi Emre Akınet, İdari Amir Cevat Müsevitoğlu, Hukuk Birimi Av Beytullah Elçi, Bürokrasi Birimi Av Hakan Kasmuş, Türk Dünyası Birimi Stj. Av Hasan Eksin, Muhasip Mert Buğday, Ar-Ge Birimi Mustafa Küçük ve Sosyal Sorumluluk Birimi Mehmet Çağrı Anılgan.

03 Ara 2016 - 17:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Sema - Merhaba ben sizden orda yaşayan bir arkadaşım için yardım istiyorum yanlış anlamayın lütfen öncelikle iş ve ev yardımında bulunan bilirsiniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı cumalar diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 17:43

Çorum Haber