Ilıca Belediyesi’nin yeni başkanı seçildi

MANAVGAT’A bağlı Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünal'ın “İrtikap” suçundan 5 yıl hapis cezası alarak cezaevine konulmasının ardından yapılan seçimde, Belediye Başkanvekilliği görevine Fazıl Öz seçildi.

Ilıca Belediyesi’ndeki meclis salonunda olağanüstü toplanarak başkanvekilliği için seçim yapıldı. Tüm meclis üyelerinin katıldı seçimde AKP'den Fazıl Öz ve Süleyman Uslu aday oldu. Seçimde salt çoğunluk sağlanamadığı için 4 tura kadar sürdü. Dördüncü turda Fazıl Öz 5 oy, Süleyman Uslu ise 4 aldı. Seçim sonucunda Fazıl Öz, Ilıca Belediyesi Başkanvekili oldu. Fazıl Öz, seçimin ardından yaptığı açıklamada, hizmetlerin aksamadan kaldığı yerden devam edeceğini belirterek, meclis üyeleri ve belediye çalışanları ile Ilıca'ya hizmet vermek için çaba göstereceklerini kaydetti. Ilıca Belde Belediye Başkanı Rafet Ünal, hakkında 2010 yılında Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi tarafından “İrtikap” suçundan verilen 5 yıl hapis cezasının bir hafta önce Yargıtay'ca onanması üzerine cezaevine konulmuştu.

#

20 Şub 2013 - 00:12 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber