‘İlçelik duasına bekliyoruz’

MAHMUTLAR İlçe Yaptırma Platformu, dünyada eşine benzerine rastlanmayan bir girişimde bulunma kararı aldı.

30 Ocak 2013 Çarşamba günü (yarın) saat 12.00’de Mahmutlar Belediye Caddesi’nde binlerce Mahmutlar’lının katılacağı ilçelik duasının, Türkiye’nin gündemine oturması bekleniyor.
Mahmutlar İlçe Yaptırma Platformu Başkanı Sudi Çandır konuya ilişkin açıklamasında, “Mahmutlar’ın ilçe olduğunu gördüğümüz güne kadar her türlü görüşmeler, eylemler ve sesimizi duyurmak için tüm mücadelemizi sergileyeceğiz. İlçe olmak için şimdiye kadar olan çalışmalarımızla çok yol kat ettik. Şimdi sıra ilçelik duamıza geldi. Çarşamba günü (yarın) saat 12.00’da Belediye Caddesi’nde yapacağımız ilçelik duasına tüm Mahmutlar halkını bekliyoruz” dedi.
TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ
Mahmutlar’ın ilçe olması için Mahmutlar’daki siyasi partilerle birlikte çalıştıklarını belirten Çandır, Mahmutlar’ın ilçe olmasını isteyen ve destekleyen tüm Mahmutlarlıların, ilçelik duasına katılmasını arzu ediyorum. Mahmutlar’ın ilçe olması, Mahmutlar’ın daha çok kazanması ve halkının daha rahat yaşaması, iş sahalarının açılması demektir. Bu yapacağımız İlçelik duası dünyada bir ilk olacağı için genel medyanın gündemine oturacaktır. Bu girişim ile birlikte mecliste temsil edilen tüm partililerin kulağına bir kar suyu daha kaçıracağımızı biliyorum. Mahmutlar’daki tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu duaya bekliyorum” diye konuştu.

#

29 Oca 2013 - 00:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber