'İki elim yakanızda olacak'

Devleti adeta terörist ilan eden sözde eğitimcileri kınayan BBP İlçe Başkanı Yıldırım, "Bu insanlara devlet maaş verdiği sürece bu dünyada hakkımı helal etmiyorum, ahrette de iki elim Ankara'nın yakasında olacak" dedi

Haber: Alper KUTAY
BÜYÜK
Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenerek, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki operasyonlarda 500 teröristin öldürüldüğü, buna mukabil şehitler de verildiğine dair açıklamaları değerlendirdi. Yıldırım, "Her şey vatan için. Türk milleti vatanına aşıktır. Vatan söz konusu olunca akan sular durur. Devletten maaş alan eğitimci, akademisyen ve öğretmenler nasıl oluyor da kamuoyunun huzuruna çıkıp maaş aldıkları devleti  suçlayabiliyorlar. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu insanların, elinde silah olan teröristten farkı nedir? Siz bu ülkeyi yönetenler olarak buna daha ne kadar sabredeceksiniz? Bu kişiler devletten maaş almaya devam edecekler mi? Bunlara maaş verildiği sürece hem bu dünyada hakkımı helal etmiyorum, öteki dünyada iki elim yakanızda olacaktır" dedi.

14 Oca 2016 - 16:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber