‘İdeolojiler farklı gibi dursa da ideallerimiz her zaman aynıydı’

MHP lideri Bahçeli’nin Alanya programında MHP’ye transfer olmak için gün sayan Kestel Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel, partileri hizmetin aracı olarak gördüğünü vurguladı. Yücel, “MHP'de ne görev verilirse verilsin sonuna dek yaparım. Her ne şekilde olursa olsun bundan sonraki siyasi hayatımı MHP'de sürdüreceğim. MHP ile ideolojilerimiz farklı gibi dursa da ideallerimiz aslında her zaman aynıydı” mesajı verdi.

Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin, 30 Mart Cumartesi günü düzenlenecek törenle parti rozeti takmasıyla MHP'ye geçiş süreci tamamlanacak olan Demokrat Parti (DP) mensubu Kestel Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel, dün sabah Tosmur beldesi Grand Cru Saklı Bahçe Restoran’da düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle buluştu. Sohbet havasında geçen buluşmada bir açıklama yapan ve MHP'ye geçiş süreci ile hedeflerini anlatan Yücel, uzun yıllardır aktif siyasetin içerisinde olduğunu, 9 yıldır da belediye başkanlığı yaptığını söyledi. Belediye başkanlığını en güzel şekilde yapmak için bu görevi seçtiğini dile getiren Yücel, “Ülkemi, bölgemi, memleketimi, insanları çok seviyorum, insanlara hizmet etmeyi ise daha çok seviyorum” dedi.
‘YAKIN ÇEVREM ‘MHP’ DEDİ’
Yaşı itibariyle eğer siyasi hedeflerine ulaşamazsa ticarete geri dönebileceğini de ifade eden Yücel, ancak her ne şart olursa olsun siyaset yapmak istediğini vurguladı. MHP'yi neden seçtiğini de anlatan Yücel, “Bugün genel ülke konjonktürü, bölge konjonktürü, ayrıca benim ve ailemin tercihi, birlikte siyaset yaptığım arkadaşlarımın ve çevremin tercihi Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur” diye konuştu. Partileri hizmetin birer aracı olarak gördüğünü vurgulayan Başkan Yücel, “MHP'de üyelikten yönetim kuruluna ve belediye görevine kadar ne görev verilirse verilsin sonuna dek yaparım. Her ne şekilde olursa olsun bundan sonraki siyasi hayatımı MHP'de sürdüreceğim. Partiyi biz bir hizmet aracı olarak gördük. Bundan sonraki süreçte de bu böyle olacak, partiyi amaç değil sadece halkımıza hizmetin bir aracı olarak kullanacağız” dedi.
‘MHP’YE LAYIK OLMAK İSTİYORUM’
Bunu söylemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğini, bugüne kadar gösterdiği çalışmayı daha kararlı şekilde sürdürerek MHP'de çalışmalarıma devam edeceğini dile getiren Başkan Yücel, 30 Mart Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Alanya'ya geleceğini ve kendisinin de arkadaşlarıyla birlikte toplu halde Kestel'den MHP İlçe Teşkilatı'na geçeceğini açıkladı. Başkan Yücel, sözlerini şöyle tamamladı: “MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin katılacağı törenle MHP'ye geçiş sürecimiz tamamlanmış olacak. Ben şimdiden beni teşkilatına kabul eden ve onlarla birlikte çalışma arzumu onlara bildirdiğim zaman geri çevirmeyen Sayın Genel Başkanımızdan ilçe yönetimine kadar herkese teşekkür ediyorum. Ben de MHP'ye layık olmak adına her türlü çalışmayı göstereceğim.” Demokrat Parti'de kendisine destek veren eski partili arkadaşlarına da teşekkür eden Başkan Yücel, basın mensuplarının tüm ısrarlarına karşın MHP'nin işareti olan ‘Bozkurt’ işaretini transfer sürecinin tamamen bitmesinin ardından yapacağını söyledi.

#

28 Mar 2013 - 00:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber