'Hoca'nın bir bildiği var'

CHP Alanya İlçe Seçim Komitesi tarafından hazırlanan program dâhilinde şehirde iki koldan çalışma yürütüldü. Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Akaydın ve Deniz Filiz, ilçe teşkilatı ile çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin bir önceki başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya 4. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, bir önceki İlçe Başkanı Şevki Türktaş ve yönetim kurulunun bir kısmı ile Alanya Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri yaptı. Antalya 9. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Filiz ise Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, mahalle sorumluları ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile batı mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Sanayi Sitesi esnafından ve halktan gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, çalışmaların ardından bir değerlendirme yaptı.

'CHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR'

Yeşildal, “Seçim çalışmaları kapsamında Akaydın Hoca ile Alanya Sanayi Sitesi’ne, Deniz Filiz ile de Toslak'a gittik. Oldukça verimli geçen seçim çalışmalarımızdan da anlaşıldığı üzere CHP gümbür gümbür geliyor” dedi. Yeşildal, Alanya Sanayi Sitesi'ndeki bir kaportacının işyeri girişinde 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nden kalan ve üzerinde "Hoca'nın Bir Bildiği Var" yazan çıkartmalar ile fotoğraf çektirdi. Bu sloganı, 30 Mart'ta Antalya'ya ikinci kez aday olan ancak kazanamayan Mustafa Akaydın kullanıyordu. 

07 Eki 2015 - 13:45 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber