Hizmet vermek için iktidar partisinden olmaya gerek yok!

Okurcalar Belediyesi’nin yaptırdığı Atıksu Arıtma Tesisi açılışı için dün Alanya’ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediye olduğu günden beri Okurcalar’ı yöneten MHP’li başkan Yusuf Öztürk’e övgüler yağdırdı. Bir yöreye iyi hizmet için başkanın illa ki iktidar partisinden olması gerektiği düşüncesinin saçma olduğunu söyleyen Bahçeli, “Bunun en iyi kanıtı da MHP çizgisinden asla kopmayan Yusuf Öztürk kardeşim ve Okurcalar’ın bugünkü durumudur” dedi.

Mustafa ADIYAMAN
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu hükümet ülkeyi iyi yönetememektedir. Terörle mücadelede başarısız kalmıştır. Bundan sonra da yapacağı bir şey kalmamıştır. Çünkü terörizm bu hükümeti ümüğünden yakalamış, sıktıkça istediğini almaya çalışıyor” dedi. Bahçeli, MHP'li belediye başkanlarının bir araya geldiği ve Manavgat’ta yapılan toplantıya dün katılmadı. Bahçeli, belediye tarafından yaptırılan arıtma tesisinin açılış törenine katılmak için dün saat 13.00’te Alanya’ya bağlı Okurcalar beldesine geldi. MHP İLÇE BAŞKANI CAFER UYAR YORUCU BİR GÜN GEÇİRDİ MHP Alanya İlçe Başkanı Cafer Uyar ve yönetiminin organizesiyle doğu ve batı beldelerinden konvoylar halinde alana gelen 5 bin civarında partilinin katıldığı törene MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri, MHP'li belediye başkanları, ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan ile bazı köy muhtarları da katıldı. Partililerin “Başbakan Bahçeli” sloganları eşliğinde alkışlarla karşıladığı Devlet Bahçeli, tören alanına kortej eşliğinde girdi. Törende açılış konuşmasını yapan Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, Arıtma Tesisi ve Okurcalar hakkında partililere ve Bahçeli’ye ayrıntılı bilgi verdi. OKURCALAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI Öztürk’ün ardından konuşan Devlet Bahçeli ise MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Öztürk'ü mütevazı kişiliği ve partiye sadakati konusunda takdir ettiğini belirtti. AKP’li olmayan birçok belediye başkanının iktidar partisine geçince daha iyi hizmet alacağı gibi yanlış bir izlenime kapıldığını söyleyen Bahçeli, “Bunun nedeni yanlış propagandadır. Yanlış propaganda yanlış seçimle kazanılır. İktidar baz alınır ve diğer partiler yok sayılır. Ama millet iradesini ölçülü kullananlar, hangi parti olursa olsun seçim için gayret gösterir. Öztürk'ün sizlere iktidar partisinden daha çok hizmet edeceğini bildiğiniz için onu seçtiniz, o da sizin için elinden geleni yapıyor” dedi. SEÇİM 12 HAZİRAN'DA OLMAZSA 5 HAZİRAN'DA OLABİLİR AK Parti iktidarının özellikle terör politikası ile ilgili sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, AK parti'nin 3 dönemdir iktidarda olduğunu ve 8 yıldır ülkeyi başarısız bir şekilde yönettiğini belirtti. Bahçeli, seçimlerin 12 Haziran'a alınmasını MHP olarak uygun bulduklarını belirterek, Türkiye'nin 18 Kasım 2002 gününden bugüne kadar 58, 59 ve 60'ıncı AK Parti hükümetleriyle yönetildiğini hatırlattı. İktidarın hizmet süresinin geçen 18 Kasım 2010'da 8 yılını tamamladığını belirten Bahçeli, Türkiye'de 2011 yılında milletvekilliği seçimi yapılacağını kaydetti. Seçimlerin okullar tatile girmeden yapılmasını MHP olarak benimsediklerini söyleyen Bahçeli, “12 Haziran makuldür, olmazsa 5 Haziran'da yapılabilir” dedi. Bahçeli, saat 13.00 sularında geldiği Okurcalar’da karşılaştığı ilgiden dolayı planlanan süreyi aşarak saat 15.00 sularında ayrıldı. MHP  Lideri Bahçeli, Okurcalar Belediyesi Arıtma Tesisi açılışının ardından Manavgat ilçesine geçerek, Ülkü Ocakları ve İlçe Başkanlığı´nı ziyaret etti.

#

29 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber