'Hizmet açığını biz kapatacağız'

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, CHP ve MHP'li belediyelerin hizmet üretemediklerini belirterek, ''Hizmet etmeyeceklerini bildiğimiz için CHP ve MHP belediyelerinin olduğu yerlerin hizmet açığını biz kapatacağız'' dedi.

Samani, il yöneticileriyle birlikte Korkuteli ve beldelerine yaptığı ziyarete ilişkin yazılı açıklamasında, 19 ilçe ve 74 beldeye planladıkları ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürdüklerini bildirdi. Samani, AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmaların ortada olduğunu, Korkuteli'ne yaptıkları hizmetlerin açılışını bile yapamadıklarını söyledi. Bugün yönetimde olan belediyelerin seçim öncesi vaatlerinin 'fos' çıktığını anlatan Samani şöyle dedi: ''Biz ne konuşuyorsak onu yapıyoruz. Bugün Korkuteli'ne Kapalı Spor Salonu, Adalet Sarayı, Güreş Eğitim Sahası yapıldı ve açılışı bile yapılmadı. Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı ve bu bölgeye 5 yıldızlı otel konforunda hastane kazandıracağız. Tarım ve meyvecilik, bu iki sektör çok önemli. Bunu yaşatmak için de birçok yere göletler yaptık. İnsanlar meyve bahçelerini yılda iki kez suluyorlardı. Bu sulama sayısını arttırmak için Korkuteli Barajı'na Bingeçit derivasyonu projesi yapıldı. İhalesinin yapılmasının ardından önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. Bir belde ölçeğinde baktığımız zaman yapılan çalışmalar ortadadır.'' Samani, muhalefet partilerinin seçim öncesi söylediklerini yerel yönetimlerde başkanlık kazanınca yerine getirmediklerini tekrarladı ve ''Seçildikten sonra ağlama belediyeciliği yapıyorlar'' dedi. Samani şöyle devam etti: ''Hükümet bize yardım etmedi, yapamadık' diyorlar. CHP ve MHP belediyeleri verdikleri vaatleri unuttu. CHP ve MHP zihniyeti nerede belediye kazanmış ise yaptıkları hiçbir hizmet yok. Bunu bildiğimiz için CHP ve MHP belediyelerinin olduğu yerlerin hizmet açığını biz kapatacağız.'' Samani açıklamasında muhalefet partilerinin anayasa değişikliği konusundaki tutumlarını da eleştirdi.

#

15 Nis 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber