'Herkesin vekili olacağım'

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin sonuçları belli olduktan sonra Manavgat’ta AKP'liler büyük sevinç yaşadı. AKP’nin tek başına iktidar olmasının yanı sıra Manavgat Adayı İbrahim Aydın’ın milletvekili seçilmesi Manavgat’taki AKP'lilerin sevincini ikiye katladı

Haber: Alper KUTAY
ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Manavgat İlçe Teşkilatı

binası önünde toplanan partililer Cumhuriyet Meydanı'na yürürken, İbrahim Aydın’ın da aralarına katılması büyük coşku yaşanmasına neden oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda havai fişek eşliğinde gerçekleştirilen kutlamalarda Antalya Milletvekili İbrahim Aydın teşekkür konuşması yaptı. "Dik dur eğilme Manavgat seninle" sloganları eşliğinde mikrofona gelen Aydın, şunları söyledi: "

Şükürler olsun ki sizin gibi yol arkadaşlarım, sizin gibi hemşerilerim var. Bugün bir milletvekili İbrahim Aydın varsa sizlerin sayesinde oldu. Ben dürüstlüğü ve mertliği Şevket Usta'dan, helal para kazanmış babamdan ve hiç namazını geçirmemiş anamdan helallik alarak buraya geldim.

'HİÇ KİMSEYİ KIRMADIM'

Yine aynı şekilde çocukluk arkadaşlarımla beraber burada Manavgat'ta Ercan Mekteplioğlu kardeşimin dediği gibi ırmakta da çimdik, inek de güttük, inşaatta da çalıştık. 70'li yıllarda sağ sol kavgasının içerisinde bile kimseyi kırmadan dökmeden, kimseyi mahcup etmeden okuduk. Üniversite okuduk, şef olduk. Burada özellikle Taşağıl'dan o taraflardan gelen dostlarım var. Hepsinin bana çok büyük destekleri var. Biz insanlara hizmet etmeyi ilk yıllarımızda onlardan öğrendik. Çünkü onların durumları bugünden çok fakirdi. 'Çok çalışacağım, ileride şef olacağım, müdür olacağım' diye yola çıktım. Ama nasip oldu. 2004 yılında 'Manavgat'ı iktidar ile buluşturalım' diyen o günlerde değerli ilçe başkanımız Ekrem Uyanık ve ekibi bizi zoraki Manavgat'a aday diye getirdi. Ama nasip değilmiş.

'DUALARINIZLA SEÇİLDİM'

'Manavgat'ı bir gün iktidarla buluşturacağız' diye yola çıktım ve bugün tek başına iktidar sizin sayenizde sizin oylarınızla dualarınızla beni milletin vekili yaptınız. Ama ben sizlere hiç bir zaman müdürlük yapmadığım gibi her zaman işinizi yaptım. İnşallah hepinizin vekili olacağım. Bundan sonra ömrümün sonuna kadar sizler için Cenabı Allah bana 53 yıl ömür verdi. Allah ömür verirse 53 yıl daha sizlere hizmet etsem borcumu sizlere ödeme şansım yok. Ama İnşallah Allah mahcup etmezse çok güzel işler yapacağız. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Taşkentli. 'Ben ne kadar Konyalı isem o kadar Antalyalıyım' diyen birisi. 'Ben ne kadar Konyalı isem o kadar Manavgatlıyım' diyen bir Yörük çocuğu. Ve takım komutanımız Mevlüt Çavuşoğlu. İnşallah onunla beraber Manavgat'a çok büyük hizmetler yapacağız.

'TELEFONUM 24 SAAT AÇIK'

30 yıllık mesleki bilgim ile inşallah sizlerin destekleri ile beraber çok güzel hizmetler yapacağız. Burada ne sıkıntılarınız varsa her gün sizlerin dertlerini dinleyeceğim. Hiçbir şey yapamazsam sizlere devamlı güler yüzümü göstereceğim. Telefonum açık olacak bana ulaşabileceksiniz, geleceğim buraya sorunlarımızı konuşacağız. En önemlisi de mesleğim ile ilgili olan konularda yardımcı olmak. Ben mesleğim ile ilgili konularda tüm Türkiye'ye katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Manavgat için ilk başta zaten tüm arkadaşlarımızın düşüncesi seçim beyannamemizde de var, Başbakanımız da söyledi 3. üniversiteyi Manavgat'a açmak. Bu kalabalık nasıl oldu bilmiyorum. Burada yoğun bir kalabalık oluşturmuşsunuz. Ben evde anamın babamın elini öptüm.

'MANAVGAT İÇİN ÇALIŞACAĞIM'

Sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Gerçekten bu kardeşinize sahip çıktınız. İnşallah biz de hep beraber öncelikle memleketimize, ülkemize ve tüm insanlık adına ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor. Allah razı olsun kadın kolları, gençlik kolları o kadar çok yoğun çalıştılar ki, 9 aydır koşuşturuyoruz. 7 Haziran Genel Seçimleri'nde hem biz seçilemedik, hem AKP tek başına iktidar olamadı ondan dolayı çok üzülmüştük. Şimdi tek başına iktidarız. Belki o zaman kıl payı olacaktı, sıkıntı olacaktı. Şimdi tek başına iş başına geldik. Bu kardeşinizi de eli çok güçlü olarak gönderiyorsunuz. İnşallah çok güzel hizmetler yapacağız.

"

02 Kas 2015 - 14:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber