'Herkes yerini sorgulasın'

Aksoy ile 15 yıl öncesi çekilen bir fotoğrafını paylaşan Türkdoğan, "Biz Ülkücü Hareket'e hizmet ederken ortada olmayanlar, bizden sonra kendi yerini sorgulasın" dedi

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, hem kendisine "Siyasette toysun" diyenlere, hem de parti içi muhalefete sosyal medyadan ilginç bir mesajla yanıt verdi. Dostlukları çok eskilere dayanan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile 2001'de düzenlenen bir tören sırasında çektirdikleri fotoğrafı instagram hesabında paylaşan Türkdoğan, "Sayın Mustafa Aksoy 15 yıl önce plaketimizi vermiş. Çocuk yaşlarımızda biz Ülkücü Hareket'e gönül vermişken, MHP'nin M'sinden bihaber olup bugün ahkâm kesenlere, duruşlarını sorgulamalarını tavsiye ediyorum" dedi.

24 Eki 2016 - 20:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber