'Hedef MHP'yi iktidara taşımak'

MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, "Ülkücü irade olarak tüzüğü değiştirdik. Seçimli Kurultay'ın yapılacağı 10 Temmuz sonrası da MHP'yi iktidara taşımak için çalışacağız" dedi.

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Hilmi Er, 19 Haziran Pazar günü Ankara'da yapılan Tüzük Kurultayı'nı değerlendirdi. Parti tüzüğündeki 14 maddeyi değiştirdiklerini söyleyen Er, "14 madde arasında en önemlisi, Olağanüstü Kongre'de Genel Başkanlık seçimi yapılamayacağına olan hükmün değişmesiydi. Ülkücü irade Ankara'da toplandı ve kararını verdi. 752 delege oybirliğiyle tüzüğümüzü değiştirdi. Alınan kararların MHP'ye, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amacımız Türk milliyetçilerini iktidara taşımaktır. İnşallah 10 Temmuz'da Ankara Spor Salonu'nda Seçimli Olağanüstü Kurultayı yapacağız, en hızlı şekilde MHP'yi iktidara taşıyacağız" dedi. Er, "10 Temmuz'da Devlet Bahçeli Genel Başkanlık koltuğuna veda edecek mi?" yönündeki soruya ise, "Bugünden bizim yorum yapmamız yanlış olur. Ülkücü irade nasıl iradesini ortaya koyup bazı şeyleri de değiştirdiyse, 10 Temmuz'da da ülkücü iradenin tercihi kabul görecektir" diye konuştu. Er, kurultaya katılmayan ve Üst Kurul Delegesi olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Erhan Çınar ve Mustafa Toksöz'ün kararlarına ise saygı duyduklarını belirtti.

20 Haz 2016 - 16:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber