'Hainler olmasaydı...'

MHP'li Türkdoğan, kendisinin ticari ve siyasi geçmişini dedikodu malzemesi yapan Bahçeli muhalifi isimlere sert mesajlar verdi

Haber: Alper KUTAY
MİLLİYETÇİ
Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı'nda Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Türkdoğan, parti içi muhalefete seslenerek, "Benim ticari hayatımı, kaç kez batıp çıktığımı sorgulamak siz hainlere düşmez. Biz bu davaya ömrümüzü verdik. Eğer sizin gibi hainler olmasa bugün daha farklı yerlerde olurduk" dedi. İşte, Türkdoğan'ın çok konuşulacak o mesajı: "Kimliğimi ve kişiliğimi şekillendiren Ülkücü Hareket ve ikliminde yetiştiğimiz liderim Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye bilerek ve isteyerek bir ihanet ve yanlış içinde asla olmadım. 1998'in Kasım ayında, 19 yaşında zaruret sonucu üstlenmek zorunda kaldığım, o gün içinde bir tek cefakar bozkurt Şenel Özen'in bulunduğu Alanya Ülkü Ocakları başkanlığı görevini aldım ve 10 yıl gücüm yettiğince yürüttüm.
 Genç yaşımda bir avuç kardeşimle bu hareketi omuzladım. Her yıl yüzlerce ülkücü gencin yetişmesine vesile olmaya çalıştım.
 Bu harekete herkesin sırt döndüğü 2002 seçimleri sonrası ne bir abi ne de bir dost kalmıştı hareketin çevresinde. Ama kadro o kadar genişlemişti ki ocağımızda günde ortalama 50 kardeşimizin iaşesi, sigarası, sıkıntısı sırtımızdaydı. Ayrıca Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin tüm idari personelini de Alanya'dan gönderdik yıllarca. 'Ticaret yapalım, kendi sorunlarımızı kendimiz çözelim, ekonomik sorunları aşalım' dedik. Bu zaruret ortamında bugünkü aklımızla yapmayacağımız bir sürü ticari hatalar yapmamız da maalesef kaçınılmaz oldu. Defalarca batıp çıktık ama hep dik durmaya çalıştık. Bunları niye yazdığımı sorarsanız, benim bu şartlar altında yaşadıklarımı bugün siyaseten önüme koymaya çalışan adları büyük, kendileri cüce, herşeylerini Ülkücü Hareket'e borçlu Şahsiyetsiz şahıslar. Benim kaç kere batıp çıktığımı  sorgulayacağınıza, yaptığınız ihaneti sorgulayın. Kimlerle hala kol kola olduğunuzu sorgulayın. Sizin ihanetleriniz olmasa ben bu tövbe ettiğim siyasetle uğraşmak zorunda kalmazdım. Ama yine de rahat olun, benim hiç bir mevki ve makamda gözüm ve beklentim yok. Bu harekete ve liderimize hizmet etmek her sıkıntılı süreçte benim boynumun borcu. Sıkıntı ve toz bulutu dağıldığına göre üzerimize düşen ülkücü sorumluluk gereği ifade etmek elzem olduğu için diyorum ki, liderimizin yanında dik duran arkadaşlarımdan ve İl Başkanı Sayın Mustafa Aksoy'dan kendilerini sıkıntıya soktuğum için özürlerimi arz ediyorum. Ülkücü Hareket'e ve liderimize bağlı dik duruşum, son nefesimi verinceye kadar devam edecektir."

02 Ağu 2016 - 09:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber