Gürel ziyaret turunda

Tosmur Muhtar Adayı Gürel, Sulama Birliği Müdürü Meryem Aydoğan'ı ziyaret edip projelerini anlattı

Haber: Alper KUTAY

TOSMUR Mahallesi'nde 4 Haziran Pazar günü yapılacak Muhtarlık Ara Seçimleri için Muhtar Adayı olan Dim Süpermarket İşletmecisi Zafer Gürel, 26. Dönem MHP Antalya Milletvekili Adayı ve Alanya Sulama Birliği Müdürü Meryem Aydoğan'ı ziyaret etti. Samimi muhabbetinden dolayı Aydoğan'a teşekkür eden Gürel, 4 Haziran'daki seçimlere genç ve dinamik bir ekiple sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Tosmur'da yaklaşık 2 aydır sürdürdüğümüz seçim çalışmaları sırasında 7'den 70'e tüm gönüllere girdiğimize inanıyoruz. 4 Haziran akşamı sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın, kazanan Tosmur olsun" dedi.

22 May 2017 - 22:50 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber