Güney’den ‘Gençlik Merkezi’ müjdesi

AKP Hükümeti’nin maddi desteği ve Alanya Belediyesi’nin yer göstermesi sonucu Alanya’ya 3 milyon TL değerinde Gençlik Merkezi kazandırılıyor. Konu hakkında bilgi veren AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, “İhaleyi kazanan firma temsilcileri Alanya’ya gelerek yeri teslim aldılar. Çalışmalar 300 günde tamamlanıp tesis gençlerin hizmetine açılacak” diye konuştu

Alper KUTAY

GENÇLİK
ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan işbirliği ile mimari projesi Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli Mimar Nurşen Karaduman tarafından çizilen Gençlik Merkezi projesinin ihalesini kazanan Aslan Develioğlu İnşaat firması yetkilileri Fahri Develioğlu ile Reis Sümer dün Alanya’ya geldiler. İhalesi 5 Ağustos’ta yapılan, Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerindeki Milli Egemenlik Stadyumu ile Oba Çayı arasında kalan alanda AKP Hükümeti’nin hayata geçireceği Gençlik Merkezi Projesi’nin inşaatının hemen başlayacağını bildiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Hüseyin Güney, firma yetkililerinin Alanya’ya gelerek Alanya Belediyesi’ne inşaat ruhsatı başvurusunda bulunduklarını söyledi.
‘MUHTEŞEM BİR TESİS KAZANDIRIYORUZ’
Güney, içerisinde basketbol oyun alanı, sahnesi ve kulisi olan çok amaçlı salonu, kütüphane, seminer ve sergi salonu, derslikleri, Kale manzaralı kafeteryası ile bir yıl içersinde hizmete girecek olan Gençlik Merkezi Projesi için Alanya Belediyesi ile mensubu olduğu AKP Hükümeti’ne teşekkür etti. Ortalama 3 milyon TL’ye mal olacak proje bittiğinde Alanya gençliğinin vakit geçirebileceği mükemmel bir tesisi hayata geçirmiş olacaklarını dile getiren Hüseyin Güney, “Hükümetimiz şu anda 1 milyon TL ödenek gönderdi, 300 gün içerisinde tamamlanacağı için geriye kalan 2 milyon TL ödenek de peyderpey ihaleyi alan firmaya aktarılacak” dedi. Güney, öte yandan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi parti olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.
ADAY ADAYLARI DAVET EDİLİYOR
Güney, “Aday adayları genel merkezimiz tarafından değerlendiriliyor. Aday adaylarımızın tanıtımıyla ilgili parti bazında bazı çalışmalar yapacağız. Adayımız belirlendikten sonra meclis üyelerimizi de belirleyip sahaya tam manasıyla ineceğiz” diye konuştu. Güney, bugün saat 12.00’de teşkilat bürosunda yapılacak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Alanya Belediye Başkan Aday Adayı olan Kuddusi Müftüoğlu ve Mustafa Başak, Alanya Belediye Meclisi Üyesi Adayı olan Mustafa Kemal Tongur, Mine Karagöz, Muhammet Özdemir, Meliha Aras Erdoğan, Turgay Erbayrak, Bilal Azak, Hasan Tokaç, Ahmet Büküş, Azize Gökçe, Zekai Avcı, Ertuğrul Akay, Mehmet Zafer Peker, Hasan Celiloğlu, Harun Gökgül ve Yaşar Arıkan’ın da davet edileceğini açıkladı.
SÜRPRİZ ZİYARET
BİR dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Gençlik Kolları Başkanlığı yapan, ardından uzun yıllar DYP ve Demokrat Parti İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Yaşar Uysal, çocukluk ve gençlik arkadaşı olan AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney’i makamında ziyaret etti. Basın mensuplarının, “Hayrola, transfer mi var?” sorularına Uysal, “Kesinlikle yok. Hüseyin Başkan benim çok eski bir dostum, o yüzden ziyaret ettim” dedi.

05 Kas 2013 - 18:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber