Güney patladı

AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, CHP İlçe Başkanı Osman Özcan ve DP İlçe Başkanı Yaşar Uysal'ın eleştirilerine yanıt verdi.

CHP İlçe Başkanı Osman Özcan'ın "Gazipaşa-Alanya arasındaki yol çalışmaları durmuş, bizzat gördüm" demesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Güney "Gazipaşa-Alanya arasında yol çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar sorun yok. Ancak yolu yapan ilk müteahhit işini bitirdi, yolun ihalesi ise 15 milyon TL'ye yapıldı. Bu yol duble yol olacağı için bugün başladı, yarın bitti olmaz. Ancak AKP iktidarında çalışmaları hızlandırılan bu yol, yılbaşına kadar tamamlanacak. Özcan yoldan geçerken biraz daha iyi baksın. Belki daha iyi görür. Kocaman iş makinalarını nasıl görmemiş?" dedi. Demokrat Parti İlçe Başkanı Yaşar Uysal'a da yanıt veren Güney "DP, bin oyluk bir parti. Partisinin oyları nereye gitti? Uysal önce onun hesabını versin" dedi. Güney, "DP İlçe Başkanı Yaşar Uysal kardeşim hakkında konuşmayacaktım ancak meydanı boş bularak sürekli yersiz konuşmalar yapması, artık sabrımı taşırdı. Kendisi AKP'de olan biteni takip edeceğine, 29 Mart'ta alınan bin oyun hesabını versin. Koskoca DP, bin oyluk parti mi? Partiyi neden bu hale getirmiş, önce bunu kamuoyuna açıklasın. Biz milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve diğer arkadaşlarımız ile biz bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi AKP ailesinde de küçük çekişmeler olabilir. Uysal önce kendi partisine baksın" dedi.

#

10 Tem 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber