Güney gençleri dinledi

Büyükşehir Koordinatörü Güney, AKP Gençlik Kolları ve ÜniAk Alanya Başkanı ile makamında bir araya geldi.

Haber: Alper KUTAY
ANTALYA
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ÜniAk Alanya Başkanı Yılmaz İçmen'i makamında ağırladı. Bir dönem AKP İlçe Başkanı da olan ve teşkilatın içerisinden gelen Güney, AKP Gençlik Kolları ile ÜniAk Alanya Teşkilatı'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi. Siyasette başarılı olmanın temel unsurlarından birinin de teşkilatın çalışma sistemini iyi bilmekten geçtiğini söyleyen Güney, "Teşkilat, siyasi partilerin asli kollarından biridir. Alanya İlçe Teşkilatı gibi Kadın ve Gençlik Kolları da çalışmalarıyla halka dokunuyor, daima yanlarında olduğunu gösteriyor. AKP'nin 15 yıldır böylesine başarılı olmasının en önemli sebeplerinden biri de budur. Gerek Alaaddin Işık, gerekse Yılmaz İçmen de gençlerle olan diyaloglarıyla önemli bir misyonu üstleniyor. Her iki arkadaşımıza da başarılarının devamını diliyorum" dedi.

25 Eki 2016 - 15:53 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber