Gündoğmuş'a 'Osman Amca' desteği

Osman Çavuşoğlu ile Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Antalya'da çeşitli ziyaretler yaptı

Haber: Alper KUTAY
1 KASIM
Genel Seçimleri'nde Antalya'nın 19 ilçesi arasından AKP'ye en çok oyun çıktığı ilçe olan Gündoğmuş, 22 Nisan'da EXPO 2016'yı açacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nu karşılamaya hazırlanıyor. Tüm vatandaşları 22 Nisan Cuma günü Antalya'ya davet eden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren dün ziyaret turundaydı. Yaklaşık 80 yıldır her yaz Gündoğmuş'a bağlı Söbüçimen Yaylası'na göç eden ve aynı zamanda Alanyalı Dışişleri Bakanı Osman Çavuşoğlu'nun da babası olan eski Türkler Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu ile birlikte ziyaret turuna çıkan Başkan Özeren'in ilk durağı Karayolları Bölge Müdürlüğü oldu. 2016 yılı bitmeden Güzelbağ ile Gündoğmuş yolunun, ardından Gündoğmuş ile Ümütlü Mahallesi etabının çalışmalarına başlanacağı bilgisini alan Başkan Özeren, ayrıca Manavgat ile Gündoğmuş yolunun son etabının ihalesinin 14 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi. Çavuşoğlu ile Özeren daha sonra İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir'i de ziyaret etti. Osman Çavuşoğlu ile Mehmet Özeren'e ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Koordinatörü Ali Gülen de eşlik etti.

20 Nis 2016 - 23:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber