Gül'den kritik açıklamalar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığından sonra ne yapacağı sorusuna TOBB'nin (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) verdiği iftar yemeğinde yanıt verdi

ANADOLU iş dünyasıyla biraraya gelen Gül, "Bu millete hizmet konusunda bundan sonra da elimden gelen gayreti göstereceğim ve gayret içinde olacağım. Bu nasıl olur, nolur bu ayrı bir konu. Ama önemli olan bu hizmete devam etmektir. Rifat bey bize veda iftarı vermiş oldu" dedi. Gül'ün sözleri işadamları tarafından ayakta alkışlandı. EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜM ZATIALİNİZE" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, görevi bırakmaya hazırlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Anadolu iş dünyasıyla buluşturdu. Yaklaşık bin işadamının katıldığı iftar yemeğinde konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e "En büyük teşekkürüm zatıalinize. Türk özel sektörünün size büyük bir şükran borcu var. Göreve geldiğiniz günden bu yana devlet yönetimine köklü bir değişiklik getirdiniz, milleti öne alan bir anlayışı hakim kıldınız. Özel sektör odaklı ekonomiyi odak noktası yaptınız" diyerek seslendi.
Hisarcıklıoğlu sözlerini, "Türk özel sektörünün bir başarısı varsa, Türkiye en büyük ekonomilerden biriyse bunda sizin çok büyük emeğiniz var. Türkiye için büyük bir kazanım olan siyasi adamlığınız. devlet adamlığınızın çok büyük rolü var.  Size en içten minnet ve şükranlarımı sunuyorum" diyerek sürdürdü. Hisarcıklıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Gül'le ilgili sözleri sık sık alkışlarla kesilirken; Gül'ün de birazdan işadamlarına hitaben bir konuşma yapması bekleniyor.

15 Tem 2014 - 00:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber