"Gözümüz Yücel’in üzerinde"

Seçim kritiği yapmak için ekibini toplayan CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, “Bundan sonra sık sık bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız. Yeni Alanya Belediye Başkanı inşallah iyi şeyler yapar. İzleyeceğiz, noksanları oldukça hem önereceğiz, hem de icraat yapmazsa eleştireceğiz” dedi

-Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş başkanlığında dün yapılan CHP yönetim kurulu toplantısına, 30 Mart yerel seçimlerinin Alanya Belediye Başkan Adayı olan Şefik Türktaş’ın yanı sıra seçilmiş ve seçilemeyen Alanya Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Basın kapalı bir saatlik toplantının ardından kısa bir basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, “Seçimi kazanmış veya kaybetmiş tüm meclis üyelerimizle bundan sonraki süreçte daima birlikte olacağız. Önümüzdeki dönem neler yapacağımızı istişare edeceğiz. Bu toplantıların ilkini bugün gerçekleştiriyoruz” dedi.

'EKSİKLERİNİ SÖYLERİZ'

Türktaş, “Seçim kazanılır veya kaybedilir ama nihayetinde bir sonraki gün yeni seçimler için çalışmaya başlanılırsa netice her zaman iyi olur. Seçimlerde illaki biri kazanacak, diğeri kaybedecek. Göreve yeni seçilen arkadaşa başarılar dileriz. İnşallah önümüzdeki günlerde iyi şeyler yapmaya çalışırlarsa Alanya için biz de her zaman arkalarında oluruz. Bunu zaman gösterecek, biz şu an izleme sürecindeyiz. İzleyeceğiz, noksanlarını ve Alanya'nın menfaati için yapılması gerekenleri hem önereceğiz, hem de yapmazlarsa eleştireceğiz. Alanya'da 180 bin seçmen, yeni doğan bebekleri de sayarsak 250-300 bin civarında insan yaşıyor. Seçilen insanın herkesin başkanı olması gerekiyor” diye konuştu.

17 Nis 2014 - 01:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber