‘Gözaltındaki gençlerin ifadeleri henüz alınmadı’

İşyeri yakma olaylarına adları karıştıkları iddia edilen gençlerin ifadelerinin henüz alınamadığını söyleyen Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, "Antalya'dan evrak bekleniyormuş" bilgisini verdi.

ALANYA Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir haftalık çalışmanın ardından, Alanya'daki işyeri ve araç yakma olaylarına karıştıkları belirlenen 16 kişiyi tespit etmişti. Düzenlenen operasyonla, tespit edilen 16 şüpheliden 10’u gözaltına alınmıştı. Gözaltılar sürerken sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Osman Gülmez, "Kardeşlerimizin durumları iyi, selamları var. Peki ben, sen ve bizler onlar için neler yaptık, kimleri oturdukları koltuklarda rahatsız ettik, ya da edebildik? Kardeşlerimiz için karınca kararınca safımızı belli edebildik mi, yoksa onları kendi kaderlerine mi terk ettik?" dedi.

AVUKATLAR SÜREKLİ BİLGİ ALIYOR

"Bence asıl önemli olan Alanya'da yürekler toplu vurabiliyor mu? Buna bakalım" diye Gülmez, ayrıca avukatların Alanya Emniyet Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre Antalya'dan beklenen evrakların gecikmesinden dolayı ifadelerin alınmasına bugün akşam saatlerinde başlanacağını ve gözaltındaki gençlerin Alanya Adliyesi'ne intikalinin ancak yarını bulabileceğini bildirdi. Gülmez, "Avukatlar gözaltındaki gençlerin her türlü ihtiyacı ile ilgileniyor. Bir sıkıntı yok. Duyarlı kardeşlerime gelişmeleri anbean bildirmeye çalışacağım. Alanya'daki yetkili makamların herhangi gibi bir ihmali ve baştan savması olmadığını bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

15 Eyl 2015 - 14:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

??? - Demokratik ülkelerde protestora katilmak herkesin hakkıdır. Ama? Bir şartla.. Protestonun içine şiddet yakma yikma,mala zarar verme, kişiye dininden dilinden irkindan renginden cinsiyetinden siyasi görüşünden, Dolayi saldirmak , zarar vermek suçtur..... Vede verilen zararın, zararı veren şahıs tarafından karşılanması, vede olaya karışmış olan şahısların hapis cezası ile cezalandırılması T.C. nin almış olduğu yasalarda mevcuyetini almıştır. ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 14:10
01

Ali - kendini hukukun üstünde görüp suç işleyen ve işlettiren var ise elbette kanuna hesap vermek zorunda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 14:10

Çorum Haber