"Giymiyorsanız getirin giydirelim"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, sosyal sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında, giyilmeyen, ihtiyaç fazlası kadın, erkek ve çocuk giyim eşyaları ile ayakkabı, çanta ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine vermek amacıyla ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası başlattıklarını belirtti

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli, sosyal sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında, giyilmeyen, ihtiyaç fazlası kadın, erkek ve çocuk giyim eşyaları ile ayakkabı, çanta ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine vermek amacıyla ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası başlattıklarını belirtti. Bir tür ‘Halk Butik’ uygulaması ile topladıkları kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediklerini söyleyen Zuhal Sirkeli, “Mevcut iktidar tarafından ülkede her şey çok iyiymiş gibi gösterilmeye çalışılsa da, ülkemizin kötü ekonomik yönetiminden dolayı çevremizde pek çok ihtiyaç sahibi vatandaşımız bulunmaktadır” dedi. KAMPANYA BUGÜN BAŞLIYOR Maddi imkânsızlıklar yüzünden bu tür ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara yardımcı olmayı amaçladıklarını belirten Sirkeli, “Kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerden topladığımız malzemeleri, incelemesini yaptıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Eski ya da yeni fark etmez, önemli olan malzemenin kullanılabilir olmasıdır. 20 Ekim Pazartesi (bugün) başlayacak projemiz 1 Aralık 2014 Pazartesi gününe kadar devam edecektir. ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyamıza destek olmak isteyenler, ihtiyaç fazlası giysilerini CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’na ulaştırabilirler” diye konuştu.

#

21 Eki 2014 - 09:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber