Gençlik Meclisi ziyaret turunda

Kent Konseyi Gençlik Meclisi, AKP Gençlik Kolları ile Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret edip istişare yaptı

Haber: Alper KUTAY

ALANYAKent KonseyiGençlik Meclisi yönetimi, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Teşkilatı'na bağlı Gençlik Kolları ile Alanya Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti. İlk olarak AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ekibiyle görüşen Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yaptıkları çalışmaları anlatarak destek istediler. Işık ise Kent Konseyi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını söyleyerek projelerinde destek sözü verdi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin bir sonraki durağı Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu oldu. Gündoğdu da siyaset üstü bir kurum olarak şehre hizmet veren Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne çalışmalarında başarılar diledi.

20 Oca 2017 - 14:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber