Genç Alanya’dan tam destek

Halktan helallik isteyip aktif siyasete nokta koyan Şevki Türktaş’ın yarınki kongrede Şengül Yeşildal’ı desteklediği, Yeşildal’ın yönetimine ise Genç Alanya ekibinden çok sayıda isme yer verildiği öğrenildi

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı yarın  saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde başlayacak Olağanüstü İlçe Kongresi ile yeni başkanını seçecek. Geçtiğimiz ay görevinden alınan eski İlçe Başkanı Şevki Türktaş yeniden aday olmayacağını ve aktif siyasete nokta koyduğunu dün açıklarken, başkan adaylarından Ömer Zavlak da diğer başkan adayı Coşkun Karadağ lehine adaylıktan çekildiğini bildirmişti. Şengül Yeşildal ile Coşkun Karadağ bugün CHP’nin 384 delegesinin huzuruna çıkmaya hazırlanırken, Şevki Türktaş’ın 30 Mart Yerel Seçimleri’nde kurduğu Genç Alanya ekibinden çok sayıda ismin Şengül Yeşildal’ı destekleme kararı aldıklarını sosyal medyada açıklaması, “Türktaş’ın gizli adayı Şengül Yeşildal mı?” sorusunu gündeme getirdi.

GENÇ ALANYA GRUBU’NDAN TAM DESTEK

Yerel seçim sürecinde Türktaş’a tam destek veren turizmci Gümrah Gürsoy’un ardından yine Genç Alanya Grubu’ndan Ali Uysal da dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kongrede, partimiz için her zaman mücadele eden, emekçi, halkçı, çalışkan ve daima içimizden biri olan Şengül Yeşildal'ı destekliyoruz. Yeşildal'ın yönetiminde ben de yer alacağım. Benimle birlikte Gümrah Gürsoy ve Volkan Sarıyılmaz gibi çok değerli genç arkadaşlarımız da listededir” dedi.

19 Ara 2014 - 16:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber