Gazipaşa startı veriyor

GAZİPAŞA AKP İlçe Teşkilatı seçim hazırlıklarını değerlendirdi.

İlçe Başkanı Bahattin Akşit, 12 Haziran seçimleri için köy ve şehir merkezi yerlerinde görev alacak isimlerin belirlendiğini söyledi. Seçime hazır olduklarını kaydeden Akşit, “Yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalar Gazipaşa’nın daha huzurlu olması ve refahının artması içindir” dedi. Gazipaşa ve Ermenek yolunun 1. sınıf karayolu olması için Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün'ün Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a rapor verdiğini aktaran Akşit, bu yolla İç Anadolu ile karayolu bağlantısının kurulup ekonomiye katkı sağlayacağını ifade etti.

#

25 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber