Fransa Büyükelçisi Akil’den ALTSO’ya ‘özel’ resepsiyon

Türkiye’nin Fransa Büyükelçisi Hakkı Akil, Paris Sial 2014 Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası heyeti için büyükelçilikte resepsiyon verdi. Resepsiyona, fuar için Fransa’da bulunan ALTSO heyeti eksiksiz katıldı

PAZARTESİ akşamı, Türkiye’nin Fransa BüyükelçisiHakkı Akil, büyükelçilik binasında Paris Sial 2014 Fuarı için Fransa’da bulunan ALTSO heyetine resepsiyon verdi. Resepsiyonda konuşan Akil, ALTSO heyetini Türkiye’nin Fransa Büyükelçiliği’nde ağırlamaktan gurur duyduğunu belirterek, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’den bilgi aldığını söyledi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı tanıtımı çok profesyonel bulduğunu ve fuarın en güzel stantlarından birini hazırladıklarını söyleyen Akil, gıda sektörünün dünyadaki buluşma noktası olan Sial’da Alanya’nın örnek bir çalışma ile kendilerini de gururlandırdığını sözlerine ekledi. Başkan Şahin ise Büyükelçi Akil’e ALTSO heyetine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

HEYETTE TANINMIŞ SİMALAR VAR

Şahin, “Sayın Büyükelçimiz Hakkı Akil’in bizlere vermiş olduğu resepsiyondan ve tanıtım çalışmalarımıza verdiği destekten dolayı onur duyduk” dedi.19 Ekim’de başlayan fuarda 23 Ekim’e kadar muz ve avokado gibi Alanya’da yetişen çok sayıda tarımsal ürünün yanı sıra reçel, çay, pekmez, bal, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, yöresel ürünler, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün sergilenecek. Alanya’dan fuar için Fransa’ya giden ALTSO heyetinde, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Bilal Sözen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ağabeyi işadamı Ahmet Çavuşoğlu ve çok sayıda işadamı yer alıyor.

21 Eki 2014 - 18:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber