‘Eskiyen trafolar yenilensin’

TÜKETİCİ Hakları Derneği (THD) Alanya Şubesi Başkanı Cemal Şencan, son günlerde yaşanan elektrik kesintileri hakkında konuşarak, elektrik dağıtım firmalarını eleştirdi.

Elektrik dağıtım şirketlerinin ayıplı hizmet yaptığını savunan Şencan, şirketlerin kaçak elektrik bedelini namuslu insanlardan aldığını söyledi. Ülkemizde yaşanan terör olaylarını da değerlendiren Şencan, “Öncelikle ülkemizin içerisinde bulunduğu kaostan kurtulmasını temenni ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit haberleri her gün canımızı acıtıyor, siyasetçilerden artık kalıcı bir çözüm istiyoruz. Nasıl ki bazı dönemlerde silah bırakılıp, ateşkes sağlanıyorsa, şimdi de bu sağlanmalı diye düşünüyorum” dedi. ‘HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN’ Eskiyen trafoların yenilenmesini isteyen Şencan, sık sık kesilen elektrik sebebiyle vatandaşların dolaplarında bulunan ürünlerin bozulduğunu vurguladı. Şencan, açıklamasına şöyle devam etti: “Elektrik dağıtım firmaları bakım ve kontrol ücretini, hat bedelini, kaçak elektriği, okuma bedelini bizden alıyor. Elektriğin bütün ünitelerinin bakımıyla ilgili parasını da alıyor. Ama halen daha ayıplı hizmet yapıyor. Şimdi siz faturada her türlü şeyi alacaksınız, 'Ben yaptım oldu’ diyeceksiniz, başkalarının kullandığı kaçağı bile namuslu vatandaşlardan tahsil edeceksiniz ama kendin dürüst satıcı olmayacaksınız. Trafolar eskidiyse değiştireceksin kardeşim. Artık özelleştiniz, paranın hepsini cebinize sokmayın, tesislerin yenilenmesini sağlamayacaksanız neden o tesisleri aldınız. Masa başında oturup halkın cebini kuruşuna kadar soymak için mi oraya oturdunuz.”

#

24 Ağu 2012 - 04:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber