Erdoğan açılışa geliyor

ALANYA’DA 2002 yılında yapımına başlanan 1.000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, “İhtiyaç olan bir milyon 500 bin TL ödeneğin hemen ayrılacağı sözünü aldık.

Alanya Şehir Stadyumu açılışını ise görkemli bir tören ile Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Mayıs ayı sonunda yapmayı hedefliyoruz” dedi. Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası için geçtiğimiz hafta ilçeye gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ile yaptıkları görüşmede, Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu için ihtiyaç olan bir milyon 500 bin TL ödeneğin aktarılarak tesisin 2010 yılı içerisinde hizmete açılacağını söyleyen Güney, “Genel Müdürden bu konuda söz aldık. Devam eden yatırımlardan sadece Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı bitmedi. Şehir Stadyumu ise çimlerin büyümesi ve bazı çevre düzenleme çalışmalarının ardından tamamlanacak. 29-30 Mayıs’ta yapılacak 10. Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği’ne Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ı özel olarak davet etmek için Alanya Belediyesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) olarak bir heyet oluşturuyoruz. Şenlikle birlikte Şehir Stadyumu’nun da açılışını yapması için hazırladığımız programı özel bir davet ile milletvekillerimizin de katılımıyla birlikte Başbakanımıza sunacağız. Başbakanımızın, stadyum ve şenlik açılışı için ilçemize geldiğinde Gazipaşa Havalimanı’na iniş yaparak havalimanının da resmi açılışını yapıp oradan kara yolu ile Alanya’ya gelmesi yönünde başlattğımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

#

16 Oca 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber