‘En güçlü parti AKP’

AKP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, AKP Kadın Kolları olarak yaklaşık 3,5 milyon üyeye ulaştıklarını, dünyadaki en güçlü sivil toplum hareketi olduklarını söyledi.

AKP Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteğiyle organize edilen “81 ilde 81 AK Orman Projesi” kapsamında Antalya'da “Bir ağaç bin nefes, bir kadın bir umut” sloganı ile Duacı Köyü yolunda ağa dikme töreni yapıldı. Burada “AK Kadınlar Ormanı” oluşturmak amacıyla Duacı Köyü yolunda 56 bin üye için 56 bin fidan dikildi. AKP İl Kadın Kolları Başkanı Tezcan, AKP’li kadınların gerçekleştirecekleri bu projeyle, arkalarında dev bir eser bırakmaya hazırlandıklarını ifade etti. Proje kapsamında 81 ilde her bir kadın üye adına bir ağaç dikileceğini belirten Tezcan, “AK ormanlar yeşerecek. Antalya'da da 56 bin üye için 56 bin fidan dikeceğiz. Türkiye'nin dört bir yanını, 81 ilini bu projeyle ağaçlandırarak yeşerteceğiz” diye konuştu.

#

08 Ara 2012 - 00:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber