DYP'den Çalıkuşu'na destek

Doğru Yol Partisi Serik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek seçim gündemini değerlendiren CHP Antalya Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu'na partililer destek sözü verdi

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu, Doğru Yol Partisi Serik İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Partililerle birlikte seçim gündemini değerlendiren Çalıkuşu, ülkeyi içinde bulunduğu durumdan kurtarmanın tek yolunun sandığa gitmek olduğunu belirtti. 7 Haziran'da toplumun en temel ve somut konularına neşter atarak büyük bir kesimin dikkatini çektiklerini ifade eden Çalıkuşu, bu kez tespit ve vaatlerine gençleri de dahil ettiklerini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak gençlerle birlikte daha büyük bir halkayı kucaklamayı hedeflediklerini vurgulayan Çalıkuşu, insanları daha farklı ve geniş bir alanda birleştirmeye gayret ettiklerini belirtti. Doğru Yol Partisi Serik İlçe Teşkilatı, partilerin sadece kendi geleneksel seçmenini değil, daha büyük çoğunluğu kucaklamaya çalıştığı için Çalıkuşu'na güven ve destek sözü verdi. Partililer, görüşmenin sonunda Antalya için gerçekleşen bu toplantının Türkiye'ye örnek olmasını diledi.

21 Eki 2015 - 16:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber