Düzgün: Başbakanımı yürekten alkışlıyorum

SAADET Partisi İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Lekalem Düzgün, Başbakan Erdoğan’ı yürekten alkışladığını bildirdi.

Alper KUTAY
 Dün bir basın açıklaması yapan Düzgün, “Oh be! Yüreğimize su serpildi. İsrail ve ABD’nin ortaklaşa yaptığı bunca katliam, bunca zulüm, bunca gaddarlık karşısında İslam dünyası adeta sus pus iken, dünyada tek mert ses Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi” dedi. Düzgün, açıklamasına şu sözlerle devam etti: Sayın Başbakan İsrail’in hedeflerine ulaştığını açıkladı. Ne hedefiymiş onlar? Yüzlerce masum çocuğu sivili katletmek mi? Bu söz, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’ndan geliyor. NE OLUR ARTIK VERDİĞİNİZ SÖZLERİN ARKASINDA DURUN Daha başka ve bu sertlikte cümlelerle İsrail’in katliamını dile getiriyor ve batılı ülkeleri de çifte standart davranmakla suçlarken Türkiye’nin çabalarını anlatıyor. Alanyalı dostlar! Böyle sözlere ve çıkışlara o kadar muhtaç olmuşuz ki. Bunca acı arasında hiç olmazsa bu sözler bir nebze nefes aldırdı. Başbakanımızı kutluyorum. Lakin korkularım ve endişelerim var! Bir iki temennim olacak! Sayın Başbakanımız! Bu sözleriniz ve çabalarınız için sizi alkışlıyoruz. Ne olur bu sefer söylediklerinizin arkasında durun. Ayakta durun ve sizi ayakta alkışlamaya devam edelim. 2006 yılında aynı İsrail’in Lübnan’a saldırdığında yaptığınız çıkışlardan sonra, BOP hakkında söylediğiniz ve bizi umutlandıran sözlerinizden sonra, sus pus olarak yerinize oturduğunuz gibi yapmayın. İMAM HATİP OKULLARI KONUSUNDA VERİLEN SÖZLER UNUTULDU Ne olur, Kıbrıs konusunda esip gürleyip sonra da AB uğruna verdiğiniz tavizlerdeki gibi davranmayın. Ne olur, Başbakanlığınızın ilk yıllarında gaddarca uygulamalara imza atan YÖK’e karşı yüksek sesle konuştuklarınızı, kapalı kapılar ardında tersine çevirdiğiniz gibi yapmayın. Ne olur IMF konusunda ümük sıkma tabirleri dahil, umutlandığımız açıklamalarınızı sonradan sanki hiçbir şey söylememiş gibi davranıp kapılarını çaldığınız gibi yapmayın. Ne olur Avrupa Birliği’ni çifte standartçılıkla suçladığınız ve sonra da o çifte standartlara rağmen tavizler vererek boynumuzu büktüğünüz gibi yapmayın. Ne olur başörtüsü ve imam hatip okullarının mağduriyetinin giderilmesi konusunda verdiğiniz sözler hatırlatılınca, ‘Biz bedel ödemeye hazır değiliz’ diyerek geri döndüğünüz gibi yapmayın. EĞER DİK DURURSANIZ BİZLER SİZİN ARKANIZDAN YÜRÜRÜZ Ne olur, bu güzel çıkışınızı alacağınız tedbir ve yapacağınız işlerle pekiştirin, yarın kimseden özür dilemek için kimseyi bu zalimlerin ayağına göndermeyin. Ne olur, Büyük Ortadoğu Projesi uğruna unuttuğunuz veya askıya aldığınız D-8 projesini yeniden gündeminize alınız. Ama bu sefer yıkmak için değil onarmak ve ayağa kaldırmak için gündeminize alınız. Yarın bu zalimler bu zulümlerini yeniden yapmaya kalkışırlarsa karşılarına çıkarken tek kalmayalım. Onların karşısına birliği çıkaralım tek yumruk halinde. Ancak bundan anlar bu zalimler. Ne olur bunu yapın. Ne olur bu sefer dik durun. Ne olur bu sefer geri dönmeyin! Hepimiz arkandan dimdik yürüyelim!”

#

15 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber