Dışişleri'ne ikinci isim

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ardından Alanyalı Milletvekili Sena Nur Çelik de yeni dönemde Dışişleri Komisyonu'nda görev yapacak

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, yeni dönemde komisyonlarda görev yapacak üyeleri de belirledi. Alanya'nın eniştesi olan Manavgatlı AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın 'Plan ve Bütçe Komisyonu'na seçilirken, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'na AKP Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu'na AKP Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Anayasa Komisyonu'na AKP Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse ve Dışişleri Komisyonu'na Avukat Sena Nur Çelik seçildi. Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu'nda CHP'li Niyazi Nefi Kara, Milli Eğitim Komisyonu'nda ise eski Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP Milletvekili Mustafa Akaydın görev yapacak.

02 Ara 2015 - 01:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber