Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Slovakya'da

Alanyalı Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, GLOBSEC Küresel Güvenlik Forumu Açılış Oturumu için Slovakya'ya gitti

Haber: Alper KUTAY

ALANYALIDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bratislava'da düzenlenen GLOBSEC Küresel Güvenlik Forumu Açılış Oturumu öncesi Bulgaristan eski Cumhurbaşkanı Plevneliev'le sohbet etti. Slovakya Dışişleri ve Avrupa Bakanı Lajcak’la gündemdeki ikili ve bölgesel konuları ele alan Bakan Çavuşoğlu, Slovakya Başbakanı Robert Fico ile de sohbet etti. Başkent  Bratislava'daki Başbakanlık binasındaki görüşme, görüntü ve fotoğraf alınmasının ardından basına kapalı devam etti. Bakan Çavuşoğlu, görüşmeye ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fico ile iki ülke arasındaki işbirliği ve bölgesel konuları ele aldıklarını bildirdi. Bakan Çavuşoğlu, 12. Küresel Güvenlik Forumu'na katıldı, daha sonra Slovakya Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Miroslav Lajcak ile görüşerek bölgesel sorunları da ele aldı.

26 May 2017 - 16:06 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber