Denetim Komisyonu işbaşında!

ALANYA Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Çevre, Sağlık, Hijyen ve Denetim Komisyonu, her hafta gerçekleştirdiği denetim gezilerini bu hafta da sürdürdü.

Komisyonda görevli olan Alanya Çevre Eğitim Derneği (ALÇED) Başkanı Şerefnur Kayhan, denetim hakkında bilgi verdi. Her hafta şikayet dilekçelerini değerlendirdiklerini belirten Kayhan, “Hiç dilekçe olmasa bile haftada bir kez ilçemizde belli bölgeler seçerek oralarda dolaşıp denetim yapıyoruz. Sakıncalı gördüğümüz durumları ilgili kurumlara iletiyoruz. Bunun haricinde bugün de bazı bölgelerde denetim gerçekleştirdik” dedi. ‘HERHANGİ BİR SAKINCA YOK’ Kayhan, şöyle devam etti: “Bir dilekçeyi değerlendirdik ama Allah'a çok şükür, sakıncalı bir durum göremedik. Zaten insanlarımız çok duyarlı, kirlilik konusunda ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Şimdilik bir problem yok, haftaya tekrar buluşup denetim yapacağız. Ayrıca tekneler konusunda da denetleme yapıyoruz. Teknelerde de bir problem kalmadığı inancındayız. Hep 'Denizde kirliliği tekneler yapıyor' diye söylenir ama ben buna ihtimal vermiyorum, çünkü her zaman denetleniyorlar. Tekneler bu konuda tecrübe sahibi oldular. Ama münferit olaylar bazen yaşanabiliyor.”

#

07 Eyl 2012 - 00:09 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber