Değişim deneyim ister

2009’da “Biz Alanya’yız” sloganını kullanan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 30 Mart seçimlerine 50 gün kala seçim ofisini hazırladı. Bu seçimde “Değişim Deneyim İster” sloganını kullanma kararı alan Başkan Sipahioğlu’nun ofisini istifa edip sahalara ineceği 18 Şubat’ta açacağı öğrenildi

-Alper KUTAY ALANYABelediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Görevinden, belediye meclis listelerinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edileceği 18 Şubat itibariyle istifa edecek olan Başkan Sipahioğlu, seçim ofisini de hazır hale getirdi. Hal Kavşağı’nda Oba Ekmek Fırını’nın yanında bulunan ve bir süre öncesine dek 2009 seçimlerinin AKP adayı olan Kerim Kılınç’ın işyeri olarak kullandığı eski Arçelik Bayii’nin bulunduğu büyük dükkân, Hasan Sipahioğlu tarafından seçim ofisi olarak kiralandı. Üzerinde “Büyük Alanya Gelişim Projesi Devam Ediyor”, “Deneyimle, Bilgiyle, Sevgiyle” ve “Değişim Deneyim İster” sloganlarının yer aldığı yapıştırma afişler ise Çarşamba akşamı reklam ajansı elemanlarınca seçim ofisinin camlarına yapıştırıldı. Seçim ofisinin, Sipahioğlu’nun sahalara ineceği 18 Şubat’a kadar faaliyet göstermeyeceği belirtiliyor.

06 Şub 2014 - 16:17 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber