‘Daveti çok gördüler’

ALANYA Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) Gold City Turizm Kompleksi’nde ortaklaşa düzenledikleri Kaymakam Hulusi Doğan’a veda yemeğine davet edilmeyen İl Genel Meclisi üyeleri, bu duruma tepki gösterdi.

İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyesi Mustafa Sünbül, “Davet edilmedik, bilgimiz de yoktu. Belki unutulmuş da olabiliriz, saygı duyarız” dedi. İl Genel Meclisi’nin AK Partili üyesi Necati Yıldırım ise konuyla ilgili açıklamasında ince mesajlar verdi. Yıldırım, “Bu saatten sonra yorum yapmanın bir anlamı yok. Orada ne düşünüldü, neye istinaden davet yapılmadı, onu bilmiyorum. Zaten hepi topu 6 kişiyiz ve çok önemli bir konumdayız. Belki de davet işini bizim misyonumuzu ve gücümüzü bilmeyenlere vermişlerdir. İlla bir yemeğe davet edecekler diye bir beklentimiz de yok. Biz karnımız acıktığı zaman gider o yemeği her yerde yeriz” diye konuştu.
.

#

30 Ağu 2012 - 02:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber