'Daha karar vermedim'

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, 4 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek ilçe kongresi çalışmalarına hız verdi. Yeşildal, 'İlçe Başkan Adayı' olarak delegelerin karşısına yeniden çıkıp çıkmayacağının belli olmadığını söyledi

Haber: Alper KUTAY
CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Kongresi, İlçe Başkanı ve 16 üyeden oluşan yönetim ve 16 kişiden oluşan yedek yönetim kurulu üyeleri ile 49 kişiden oluşacak İl delegesi seçimleri için 4 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Cuma günkü toplantıda çoğunluk sağlanamazsa aynı gündem ile aynı yer ve saatte 5 Aralık Cumartesi günü toplanacak. Açılış, yoklama ve kongre başkanlık kurulu seçimleri ile başlayacak kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından hesap komisyonu seçimi, faaliyet ile hesap raporlarının okunması, görüşülmesi, onaylanması ve aklanması gerçekleştirilecek.

'KARARIMI VERMEDİM'

İlçe Başkanı Şengül Yeşildal’ın konuşmasının ardından adaylar Sefa Çorbacı ve Ali Takavüt birer konuşma yapacak. Dilek ve temennilerin ardından ise delegeler oy verme işlemine geçecek. Kongrede aday olup olmayacağına henüz karar vermediğini söyleyen İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, “Sürprizlere hazır olun. Her şey olabilir” dedi. Üniversiteye hazırlanan oğlu Deniz'i ikna çabaları süren Yeşildal, kongre için hazırlıklara devam ettiklerini ifade ederek kongre davetiyelerinin gönderilmeye başlandığını, delege listesinin İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildiğini, şu anda ise faaliyet ve mali raporları hazırladıklarını belirtti.

29 Kas 2015 - 16:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber