Çok ayıp ediyorlar bizi kaybediyorlar

Demokrat Parti İlçe Başkanı Yaşar Uysal, Gazipaşa Havaalanı’nın ismi konusunda yaşanan tartışmaların gereksiz olduğunu belirterek, “Gazipaşalılar bu konuda çok ayıp ediyorlar, bu nedenle Alanyalıları da kaybediyorlar” dedi

DEMOKRAT Parti (DP) İlçe Başkanı Yaşar Uysal, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, Gazipaşa Havaalanı'nın önemine dikkat çekti. Havaalanının açılmasını ve uçakların inmesini sevindirici bulduklarını belirten Uysal, havaalanı pistinin büyük gövdeli uçakların ineceği şekilde 2 bin 600 metreye uzatılmasını beklediklerini söyledi. AK Parti hükümetine de havaalanını bu aşamaya getirmesinden dolayı teşekkür eden Uysal, “Bu süreçte yaşanan tartışmaların hepsi gereksiz. Havaalanı siyasete alet edilmemeli. Sen yaptın ben yaptım tartışmalarına artık son verilmeli. Herkes elini taşın altına koymalı. Bugüne kadar açılsın diye göbeğimiz çatladı. Alanya veya Gazipaşa olmuş hiç fark etmez. Bunları bırakalım, pistin uzatılması ve büyük uçakların inmesi için uğraşalım. İnşallah pist uzatılır ve havaalanı istediğimiz şekilde hizmet vermeye başlar” dedi. Havaalanının temelinin atılmasından bu yana başta dönemin Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun ile DYP Antalya eski milletvekili Hayri Doğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Uysal, “AK Parti hükümetine de havaalanını bu konuma getirdiği için teşekkür ederim. Ancak bildiğimiz kadarıyla şu an yapılan uçuşlar Borajet ve Gazipaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği 1 aylık süreyle devam edecek. Bunun için de bir çözüm bulunması gerekir” dedi. İsim konusunda yaşanan tartışmaların da gereksiz olduğunu savunan Uysal, “Gazipaşa Havaalanı’nın açılması için bugüne dek hep Alanyalılar ön ayak olmuştur. Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve Gazipaşa kamuoyu bu konuda Alanya’ya büyük haksızlık yapıyor. Ayıp ediyorlar, bizi de kaybediyorlar” diye konuştu.

#

16 Tem 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber