Çınar İl Başkanı oldu

Yeni kurulan partinin Antalya İl Başkanlığını Alanya’nın renkli simalarından Çınar yapacak

ANAHTAR amblemli Anayol Partisi kuruldu. Baha Sazak'ın öncülüğünde 35 kurucu üye ile aktif siyasete başlayan partinin Antalya il başkanlığını ise Alanya’nın renkli simalarından Necati Çınar yapacak. Çınar, geçtiğimiz günlerde Konya’da düzenlenen toplantıda mazbatasını aldı. Turgut Özal'ın felsefesiyle hareket eden parti hızla teşkilatlanıyor. Anayol, 2015 seçimleri için de çalışmalara başladı.

Toplantıda konuşan Anayol Partisi Konya İl Başkanı Sezai Erkan, partiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Teşkilatlanmanın sürdüğünü belirten Erkan, "Partimizi 28 Ekim tarihi itibariyla resmen kurduk. Bursa, İzmir, Hatay, Mersin, Adana, Antalya, Mardin ve Van illerinde teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Bir ay içinde 45 ilde teşkilatlanmayı planlıyoruz. Parti olarak önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlere katılacağız. 8 Kasım'da Konya'da parti olarak genel bir toplantı yapacağız. Partinin ambleminde ise 'Anahtar' var.

Dünya üzerinde hiçbir sorun çözümsüz değil. Her sorunun bir çözüm anahtarı var" dedi.

'PARTİYİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ'

Toplantı hakkında bilgiler veren Anayol Partisi Antalya İl Başkanı Çınar da, Antalya ile birlikte 19 ilçenin parti teşkilatlarını kurma yetkisinin kendisine verildiğini söyledi. Çınar "Önümüzdeki haftasonuna kadar Antalya il teşkilatı ile ilçelerin teşkilatlanması tamamlanacak. Partimizi 2015’de yapılacak genel seçimlerde Antalya ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız. Tüm dostlarımı birlik ve beraberlik içerisinde Anayol Partisi’nde buluşmaya davet ediyorum" dedi.

13 Kas 2014 - 06:35 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Muharrem ciltci - Necati baba sen yuru biz halk olarak sonuna kadar senin arkandayiz bu yolun sonu ya iktidar ya ölüm kefenimizi cebimize koyduk seni seviyoruz necati baskan.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 06:35

Çorum Haber