Çınar: Bu gençler geleceğin teminatı

Alanya Ülkü Ocakları, gençlere vatan için canını vermiş şehitleri anlatarak gelecek nesilleri bilinçlendirdi

Haber: Alper KUTAY
ALANYA
Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkü Ocakları'nda yetiştirilen gençlerin geleceğin teminatları olduğunu söyledi. Ocak binasının çatısında bir araya gelen gençlerin vatanına, milletine ve bayrağına bağlı olarak yetiştirildiğini dile getiren Çınar, Alanya Ülkü Ocakları'nda gelenek haline getirilen eğitim seminerlerinde bu hafta, vatanı uğruna hayatlarını kaybeden şehitlerin anıldığını bildirdi. Şehitlerin kanları ile sulanmış bu toprakların kutsallığından bahsettiklerini söyleyen Çınar, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, ülkücü gençlerin ülke için ne kadar büyük önem taşıdığının her zaman görüldüğü dile getirildi, gelecek nesillerin bu ülke için önemi hakkında gençlere bilgi verildi" dedi. Çınar, “Ülkücü gençliğin, devletimizin ve milletimizin, varlığının ve geleceğinin teminatı olduğu bilinci ile genç nesiller yetiştirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Vatan, bayrak ve millet sevgisi ile yetiştirilen bu gençler, gelecekte ülkemizde önemli roller alacaklardır" diye konuştu.

26 Eki 2016 - 22:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber