CHP’liler yağmur yaş demeden yollara düştü

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş ve ekibi, Büyükşehir Yasası konusunda hazırladıkları 'Büyükşehir Yasası ve Köylerimiz' başlıklı broşürleri dağıtmaya devam ediyor.

CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve Demirtaş Belde Başkanı İbrahim Yalçıner ile birlikte Yeşilöz ve Büyükpınar köylerine giderek broşür dağıtan CHP'liler, vatandaşlara Büyükşehir Yasası'nın olumsuz yönleri konusunda bilgiler verdiler. Ev ev gezerek dağıtılan broşürler hakkında vatandaşları bilgilendiren partililer, ayrıca vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladılar. Köy gezilerinin süreceğini söyleyen Türktaş, “Köyde yaşayan vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Bilmedikleri konular hakkında fikir sahibi olmaktan dolayı çok mutlu oluyorlar” dedi.

#

29 Oca 2013 - 00:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber